De Maglia canyon dicht bij Breil sur Roya

Sitemap

logo telephone

Presentatie | De Maglia Canyon

De Maglia canyon is één van de mooiste opties voor canyoning in de Roia. Gelegen bij Breil-sur-Roya, zal deze canyon u voorzien van vele sprongen met een maximum van 10 meters. U zult ook natuurlijke glijbanen (12 meter maximaal) en prachtige mogelijkheden om te abseilen tegenkomen.

Deze canyon is bekend om de prachtige grot, vol met verschillende soorten steen. Deze grot maakt deze canyon erg bijzonder en u zult zeker genieten van deze uitzichten!

Loop van de dag

De dag bij de Maglia canyon begint met het ontmoeten van uw instructeur bij het treinstation van Breil-sur-Roya (Alpes Maritimes). Vanuit daar zal uw instructeur u meenemen naar de parkeerplek van de canyon. Eenmaal aangekomen zal uw instructeur al de benodigde uitrusting uitdelen en zult u een stukje moeten lopen om de canyon in de gaan en als laatste: geniet van uw dat in deze prachtige omgeving!

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Het is een canyon met een gemiddelde moeilijkheidsgraad. U zult wel van 3 meter hoog in het water moeten kunnen en durven springen om van deze canyon te genieten, en u zult geen hoogtevrees moeten hebben! De hoogste abseil is van 15 meter hoog.

Waar ligt de Maglia canyon ?

De Maglia canyon ligt in Breil-Sur-Roya in de Alpes Maritimes. Le RDV a lieu à la gare de Breil sur Roya. De GPS coordinaten:
43.9438, 7.5166 (decimale graden)
43°56'37.7"N 7°30'59.8"E (DMS; graden, minuten en seconden).

Vanuit Nice, neem de snelweg richting Italië. Voor Ventimiglia, ga de snelweg af en volg de borden richting Breil-sur-Roya totdat u in het dorp bent.

Opmerkingen

U kunt de locatie van de verzamelplaats vinden op onze map “locatie”.

Wij raden aan om iets eerder te vertrekken dan Google Maps aangeeft.